Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren Derksen in
Heteren
[Terug naar plaats Heteren]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoren Derksen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoren Derksen
't Veld 3d
6666MK Heteren

tel: 026-4721754

Extra informatie

Service   
Deskundig advies 
 
U kunt uw opdracht met een gerust hart aan Derksen Stukadoors overlaten. Wij nemen graag de begeleiding en uitvoering voor onze rekening. Met ons team staan wij voor u klaar met deskundig advies en prima vakwerk. 
 
Duidelijke afspraken 
 
Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken wij de mogelijkheden met u door. Hierbij adviseren wij u over passende oplossingen. Alle werkzaamheden worden gedetailleerd vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning spreken wij af in overleg met u. U weet dus in alle gevallen waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. 
 
Eén contactpersoon 
 
Tijdens de opdracht wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het verloop van de werkzaamheden. Bij Derksen Stukadoors heeft u daarom te maken met één contactpersoon. Deze weet alles van de opdracht en is uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen. 
 
Verzorgde oplevering 
 
Onze Stukadoren werken professioneel en leveren de opdracht keurig verzorgd op. Vloeren (en eventuele aangrenzende muren die niet gestuct worden) plakken wij af met speciaal beschermingsmateriaal. Na afloop wordt al het afval door ons meegenomen. 
 
Afbouwgarantie van NOA 
 
Wij werken volgens de kwaliteitsgarantie van Afbouwgarantie van NOA. Uitgebreide informatie vind u op www.ubentbeteraf.nl 
 
Laag BTW-tarief 
19% of 6% BTW? 
 
Als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar komt u in aanmerking voor de 6% regeling. Een voorwaarde is dat u een ouderdomsverklaring invult. Deze kunt u hier (Word) downloaden. 
 
 
Wat valt er precies onder de Stukadorendiensten? 
 
Het maakt niet uit of het werk binnens- of buitenshuis plaatsvindt. Stukadoorswerk heeft betrekking op de volgende werkzaamheden: 
 
 • het herstellen van een stuclaag of aanbrengen nieuwe stuclaag 
 • het verwerken of aanbrengen van één of meerdere lagen cement-, gips-, kalk- of kunststofgebonden pleisters in pasteuze vorm 
 • lossteken van de stuclaag, voorbereiden van de ondergrond, het aanbrengen van pleisterdragers 
 • het afplakken van de omgeving 
 
Meer informatie? Klik hier voor de handleiding verlaagd BTW-tarief. 
 
Werkwijze 
 
Continuïteit gewaarborgd 
 
De continuïteit van uw project is bij ons gewaarborgd. Als professioneel Stukadorenbedrijf beschikken wij over voldoende capaciteit om grote projecten uit te voeren. Zowel voor de begeleiding als de uitvoering van de werkzaamheden hebben wij vakbekwame medewerkers in dienst. 
 
Meedenken over mogelijkheden 
 
Uw vraagstelling is ons uitgangspunt. Daarom nemen wij graag op locatie de situatie op. Vervolgens spreken wij de gewenste werkwijze met u door, waarbij we met u meedenken over mogelijkheden en oplossingen. Op basis van de doorgesproken opdracht stellen wij een offerte voor u op. Alle uit te voeren werkzaamheden worden zeer gedetailleerd omschreven, zodat duidelijk is wat u van ons kunt verwachten. 
 
Vaste contactpersoon 
 
U wilt graag verzekerd zijn van een optimale dienstverlening. Daarom doet u bij Derksen Stukadoors altijd zaken met één persoon. Dit is uw vaste contactpersoon vanaf het opnemen van de situatie tot en met de oplevering van onze werkzaamheden. 
 
80 jaar vakmanschap 
 
Derksen Stukadoors bestaat sinds 1930. Ons bedrijf is steeds overgegaan van vader op zoon(s) en dat al generaties achter elkaar. We zijn dus al 80 jaar een familiebedrijf. En daar zijn we trots op! 
 
Kennis en ervaring 
 
Niet alleen het bedrijf is van vader op zoon overgegaan, ook alle opgedane kennis en ervaring is doorgegeven. Het Stukadorenvak heeft daarom voor ons geen geheimen meer. Bovendien zijn we met het vak meegegroeid. Waar we vroeger nog zelf kalk blusten, werken we nu met verschillende soorten gips dat kant en klaar in een handzame hoeveelheid wordt aangeleverd. Ook zijn er verschillende materialen bij gekomen, die specifieke eigenschappen hebben en soms op een speciale manier moeten worden aangebracht. 
 
Goed opgeleide medewerkers 
 
Een stukadoor moet dus kennis van zaken hebben. Zowel van de eigenschappen van de materialen, als van de technische verwerking ervan. Daarom zijn onze Stukadoren goed opgeleid. Waar vroeger lagere school voldoende was, is nu een tweejarige opleiding (1 dag theorie/3-4 dagen praktijk per week) tot aspirant-gezel, de basis. Stukadoors die zich willen bekwamen tot gezel, kunnen twee jaar verder leren. Daarnaast zijn er nog diverse vervolgopleidingen, bijvoorbeeld tot leermeester. Derksen Stukadoors heeft alleen gediplomeerde Stukadoren in dienst. Daarnaast zijn we leerbedrijf en leiden we Stukadoren op. 
 
Voortzetting gewaarborgd 
 
De volgende generatie Derksen is inmiddels ook werkzaam binnen het bedrijf. De voortzetting van ons familiebedrijf is dus ook in de toekomst gewaarborgd. Op naar het 100-jarig jubileum!

Specialiteit
 • Pleisterwerk 
 • Schuurwerk 
 • Spackspuiten 
 • Sierpleister 
 • Leemstuc 
 • Nieuwstucwerk 
 • Restauratiestucwerk 
 • gevelisolatie