Stukadoren
Stukadoren
Geen Punt klussen en onderhoudsbedrijf in
Wijchen
[Terug naar plaats Wijchen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VGeen Punt klussen en onderhoudsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Geen Punt klussen en onderhoudsbedrijf
Spechtstraat 1
6601CL Wijchen

tel: 06-10239594

Extra informatie

Klusbedrijf Geen Punt   
is hét adres voor alle grote en kleine klussen in en rond uw huis of bedrijf. Maak kennis met onze zorgenvrije formule, ons vakmanschap en onze unieke full-service... 
 
Zorgenvrij 
 
U kunt bij klusbedrijf Geen Punt terecht voor kleine klussen, maar ook voor gecompliceerde projecten. Samen met u plannen wij onze werkzaamheden in, om het werk efficiënt en met minimale overlast uit te voeren. Want wij begrijpen dat u tijdens de werkzaamheden gewoon verder moet kunnen leven. Ook voeren wij de regie als de hulp van andere specialisten nodig is, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Tot slot vormt 'Afspraak is Afspraak' bij ons een heus motto. 
U kunt dus met gerust hart uw kleine of grote klus aan ons overlaten, zonder zorgen. 
 
Vakmanschap 
 
Klusbedrijf Geen Punt staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid in alle klussen. En met Geen Punt haalt u jarenlange ervaring en vakmanschap in huis, zodat het werk niet alleen goed maar ook fraai uitgevoerd wordt. Als extra zekerheid zijn wij ook nog aangesloten bij de VLOK, de branchevereniging voor klussenbedrijven, wat o.a. inhoudt dat wij garantie geven op al onze werkzaamheden. 
Onder het menu Referenties vindt u foto's van opgeleverde projecten, voor een goed beeld van ons vakmanschap. 
 
Full-service 
 
Wandje betegelen op het toilet? Geen punt. Drie ruimtes aaneenschakelen en dan een hypermoderne badkamer gebruiksklaar opleveren? Geen punt. Complete keuken verbouwen of een keuken enkel 'verfrissen'? Ook geen punt! Want klusbedrijf Geen Punt heeft zeer veel kennis en ervaring in huis, met grote en kleine klussen, met eenvoudige of gecompliceerde projecten. En waar nodig roepen wij de hulp in van geselecteerde en gecertificeerde partners, bijvoorbeeld voor gas of electra. 
 
Er bestaat kortom (vrijwel) geen klus die wij niet aandurven!

Specialiteit
  • Metselwerk 
  • Stucadoorswerk 
  • Tegelwerk 
  • Timmerwerk 
  • Schilder&Behangwerk 
  • Tuinaanleg&Onderhoud